Leer ons kennen

Leer ons kennen ons

We geloven in de vernieuwende kracht van design.

We zijn een Rotterdams bureau voor concept+vormgeving gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van identiteiten, campagnes, signing, websites en andere media. Al 12 jaar bedenken en ontwikkelen we creatieve oplossingen voor branches in de bouw- en vastgoedsector, medische sector, horeca- en transportsector. Onze diensten bestaan onder andere uit het ontwikkelen van merken, producten, het ontwerpen en bouwen van responsive websites, indoor- en outdoor signing, campagnes, producten, illustraties en videoanimaties.

Filosofie

Door onze passie voor branding, vormgeving en typografie blijven we als vanzelf op de hoogte van de nieuwste innovaties, technieken en trends. Wij combineren creativiteit met de laatste technieken om een project tot tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden, maar een persoonlijke aanpak komt bij ons altijd op de eerste plaats. Verder werken we het liefst zo transparant mogelijk, we werken bijvoorbeeld samen met een aantal vaste professionals op verschillende gebieden en daar maken we geen geheim van.

Werkwijze

aan de Zaak werkt met net zoveel passie voor startups als voor gevestigde ondernemingen. We zorgen er met onze persoonlijke en transparante aanpak altijd voor dat de oplossing precies past bij de focus én het budget van het project.

Om te beginnen proberen we in een kennismakingsgesprek de wensen af te zetten tegen de mogelijke oplossingen. Daaruit volgt een offerte die beschrijft welke oplossing ons het beste lijkt voor dit project.

Ons oog voor grafische vormgeving en ook voor detail gecombineerd met ruime kennis op gebied van webdevelopment (PHP/MySQL, HTML5, CSS3, JS) zorgen ervoor dat we ieder project naar volledige tevredenheid van de klant kunnen afronden.

Onze diensten

We hebben zelf een brede kennis op het gebied van vormgeving en oog voor typografie, en daarnaast werken we nauw samen met een aantal getalenteerde interactieve professionals zodat we op bijna alle fronten op digitaal gebied diensten kunnen aanbieden.

  • Merkontwikkeling
  • Logo & identiteit (huisstijlen)
  • Internal branding
  • Interactives
  • Webdevelopment
  • Fotografie

Contact

Indien u graag eens vrijblijvend met ons wilt praten over een nieuw project of u meer informatie wilt over onze mogelijkheden, horen we graag van u. Neem gerust contact op om te zien hoe we kunnen helpen.

Contact opnemen